Dagens bad

Ännu en lyckad baddag! Maken hade en ledig eftermiddag, så den här gången fick Roland också följa med. Elisabet gnällde lite i omklädningsrummet, men det var inget helhjärtat, utan mest "jag brukar visst gny här så jag gör väl det". Jag vill inte bada, men sedan gick hon självmant ner i bassängen!

Hela sångstunden fick jag med henne på. Inte särskilt populärt, men inga vilda protester så jag gav mig inte. Under den fria leken plaskade hon en lång stund på den djupa delen med en flytkorv under armarna. Hon intresserade sig också för de andra barnen och vad de gjorde.

Under lektionstiden var Roland och pappa i stora bassängen och hade kul, och så möttes vi alla i bubbelpoolen. Roland somnade på pappas axel på bussen hem och vi lyxade till det med persisk hämtmat som alla gillade, åtminstone saffransriset gick ner med god aptit hos barnen!

På förmiddagen hade vi möte på förskolan med hela batteriet av psykolog och specialpedagog från habiliteringen, förskolechefen, ännu en specialpedagog som varit med från start och resursen. Men mer om det berättar jag imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0