Frågor?

Den här idén fick jag från en annan blogg, där läsarna fick ställa frågor.

Är det något ni vill fråga mig om?
Skriv i så fall i kommentarerna, så svarar jag där också.

Måste berätta om gårdagen... Som ni vet har vi två nattugglor, men de har ställt tillbaka dygnet någorlunda väl under första dagisveckan. Så väl, att Elisabet vaknade klockan sju igår, kvittrande och glad. Hon är nästan aldrig tyst när hon är vaken, och vill gärna klättra upp till stora sängen och kramas, så Roland vaknade också tidigt. Jag gick upp med dem och gav min man en sovmorgon i present.
Egentligen finns det inget samband mellan hur tidigt de går upp och när de blir trötta på kvällen, men tio över sju gav Roland upp och somnade i fåtöljen. Maken bar in honom, lirkade på nattblöjan som han fortfarande behöver, men lät tröjan vara kvar.
Jag hade en äppelpaj i ugnen och hade först tänkt ha en mysig kvällsstund med alla fyra, reviderade det till att tycka att det kunde vara trevligt att vi båda kunde ägna oss åt bara Elisabet men det hela bidde en tummetott, för om Roland hade lagt sig, då ville Elisabet också göra det!

Först klättrade hon upp i stora sängen, men vi sade ifrån att hon verkligen inte fick väcka honom och det gör hon om hon ligger där. Hon kan nämligen inte låta bli att sparka, rulla omkring, krypa tätt intill lillebror och prata hela tiden. Hon nöjde sig med att ligga i sin säng, men iakttog honom noga innan hon kommenterade:
-Man kan inte sova i kläderna!
-Jag vet, svarade jag, men Roland somnade i fåtöljen så vi tog inte av honom tröjan, för vi ville inte väcka honom. Men han har pyjamasbyxor på sig.
Då ville hon också sova i tröja och pyjamasbyxor. Så det så!
Och det fick hon förstås, älskade unge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0