Bryllinglek

Idag hälsade jag och barnen på hos min syssling och hennes familj. Våra fyra barn, som alltså är bryllingar (viktigt att hålla koll på släktbanden!), är nästan lika gamla och hade så roligt tillsammans! Elisabet svarade på tilltal, frågade om pojkarnas lek, provade själv på den lilla bilen och motorcykeln som de andra susade runt på, och gav sin jämnåriga kamrat en kram innan vi gick.

Alldeles oavsett autismen, så är det så skönt att komma hem till en småbarnsfamilj som har samma avslappnade attityd till hem och rutiner som vi har. Det går att bara släppa kollen på barnen och sitta och prata, så gott man kan i lekbullret.

Alla barn hade så roligt. På stormötet i tisdags pratades det om att Elisabet mest lever här och nu, och inte pratar så mycket om dåtid eller framtid. Men när vi kom hem idag frågade hon om flera saker som hade hänt under lekträffen. Vem som satt på vilken stol, vad barnen gjorde. Och hon är väldigt uppspelt och glad. Det märks att hon har haft en riktigt, riktigt bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0